Home  /   Over ons
 

Over ons

Zorginstelling Sterk In Zorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie voor gespecialiseerde thuiszorg aan kinderen en volwassenen.
Wij leveren verzorging, verpleging en verpleegkundige begeleiding aan acuut of chronisch zieke kinderen en/of volwassenen.
Onze gespecialiseerde (kinder-)verpleegkundigen en verzorgenden zijn 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar om zorg op maat te leveren.

Missie

Zorginstelling Sterk in Zorg is een kleinschalige gespecialiseerde thuiszorgorganisatie, welke gericht is op verpleging en persoonlijke verzorging voor kinderen tot 18 jaar en volwassenen. Wij bieden zorg waar nodig en wanneer nodig, met als doel om de zorgvrager te stimuleren in het ontwikkelen van eigen vaardigheden. Sterk in Zorg vindt het belangrijk dat de cliënt de zorg krijgt in een veilige omgeving waarin dat voor de cliënt het beste is, dit is veelal in zijn/haar eigen omgeving. Onze hulpverleners zijn betrokken bij de cliënten en familieleden en proberen hen zoveel mogelijk te stimuleren in de zelfredzaamheid, met aandacht voor de veiligheid en kwaliteit en continuïteit van de zorg.

Naast het leveren van zorg stellen wij indicaties waarmee PGB en ZIN aangevraagd kan worden. Wij nemen onze cliënten mee in het gehele proces van de indicatiestelling en proberen indien nodig de cliënt verder te ondersteunen bij de aanvraag hiervan.

Visie

Zorginstelling Sterk in Zorg is van mening dat aan de verzorging van elk kind of van elke cliënt de nodige specifieke eisen worden gesteld. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk te voldoen aan deze specifieke eisen en denken graag mee met de cliënt. Ons doel is om de continuïteit van de zorg van bestaande en nieuwe zorgvragen te allen tijde te kunnen waarborgen, dit doen wij met een team van gedreven (kinder-) verpleegkundigen en verzorgenden. Een trend die zich momenteel voordoet is het verschuiven binnen de budgetten van de zorgverzekeraar en de gemeente, er wordt gezocht naar een samenwerking tussen deze twee partijen. Gezien wij samenwerken met de gemeente kunnen wij de cliënt verder ondersteunen zodat zij de juiste zorg kunnen krijgen. In de toekomst zal hier alleen maar meer sprake van zijn. De regelgeving omtrent de indicatiestellingen veranderen per zorgverzekeraar. Wij volgen hierin onze eigen lijn, waardoor wij onze indicaties onafhankelijk kunnen maken en niet indiceren voor een zorgverzekeraar, maar voor de cliënt en wat diegene nodig heeft. Sterk in Zorg streeft ernaar om de komende jaren de groei door te zetten door meer zorgvragen aan te nemen.

Petra Sterk

Mijn naam is Petra Sterk en mijn bedrijf, Zorginstelling Sterk In Zorg, is opgericht in juni 2018. Voorheen ben ik jaren werkzaam geweest als kinder- en neurologieverpleegkundige in diverse werkvelden.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de zorg en met name de laatste jaren, sinds ik in de thuiszorg werkzaam ben geweest, heb ik gewerkt in gezinnen met gecompliceerde zorgvragen.
Daar heb ik gezien en meegemaakt hoe belangrijk het is om passende zorg te ontvangen. Ik heb dan ook besloten hier iets mee te gaan doen, waarna Zorginstelling Sterk In Zorg is opgericht.

Zorginstelling Sterk In Zorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie welke gespecialiseerd is in Kinderthuiszorg. Samen met mijn team bieden wij zorg gebaseerd op professionele handelingen en begeleiding, tijd en aandacht conform uw wensen. Professionele zorg zoals ik dit zelf voor mijn familie ook zou willen.
Petra Sterk

Nicolien Sterk

Mijn naam is Nicolien Sterk-Basset, office manager bij Sterk in Zorg sinds Juli 2019.

Hiervoor was ik 7 jaar werkzaam in de detailhandel en was toe aan een nieuwe uitdaging.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag. Mijn werkzaamheden bestaan met name uit de administratie, planning, agenda afspraken en contact met cliënten/ouders.

Ik werk nauwkeurig en vind goed contact met cliënten en ouders erg belangrijk. Bij vragen kunt u altijd bij mij terecht.

Bent u op zoek naar een kinderverpleegkundige voor een indicatie of om zorg te leveren en wilt u meer informatie over de werkwijze van Sterk in Zorg neem dan gerust contact met mij op. Ik sta u graag te woord.

Kennismaking

Sterk In Zorg Kennismaking
Bij onze aanpak staat persoonlijke aandacht centraal. Goed en plezierig contact is hét vertrekpunt voor maximaal resultaat.

Stel direct je vraag

Bel ons
of stel je vraag via Whatsapp.