Home  /   Over ons  /  Ons Team
 

Petra

Mijn naam is Petra en mijn bedrijf, Zorginstelling Sterk In Zorg, is opgericht in juni 2018. Voorheen ben ik jaren werkzaam geweest als kinder- en neurologieverpleegkundige in diverse werkvelden.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de zorg en met name de laatste jaren, sinds ik in de thuiszorg werkzaam ben geweest, heb ik gewerkt in gezinnen met gecompliceerde zorgvragen.
Daar heb ik gezien en meegemaakt hoe belangrijk het is om passende zorg te ontvangen. Ik heb dan ook besloten hier iets mee te gaan doen, waarna Zorginstelling Sterk In Zorg is opgericht.

Zorginstelling Sterk In Zorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie welke gespecialiseerd is in Kinderthuiszorg. Samen met mijn team bieden wij zorg gebaseerd op professionele handelingen en begeleiding, tijd en aandacht conform uw wensen. Professionele zorg zoals ik dit zelf voor mijn familie ook zou willen.
Petra

Nicolien

Mijn naam is Nicolien, office manager bij Sterk in Zorg sinds Juli 2019.

Hiervoor was ik 7 jaar werkzaam in de detailhandel en was toe aan een nieuwe uitdaging.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag. Mijn werkzaamheden bestaan met name uit de administratie, planning, agenda afspraken en contact met cliënten/ouders.

Ik werk nauwkeurig en vind goed contact met cliënten en ouders erg belangrijk. Bij vragen kunt u altijd bij mij terecht.

Bent u op zoek naar een kinderverpleegkundige voor een indicatie of om zorg te leveren en wilt u meer informatie over de werkwijze van Sterk in Zorg neem dan gerust contact met mij op. Ik sta u graag te woord.
Nicolien

Janneke

Mijn naam is Janneke, sinds maart 2022 ben ik werkzaam bij Sterk in Zorg als coördinator zorg.

Hiervoor heb ik jaren in de zorg gewerkt, met mensen met een verstandelijke beperking, van intensieve zorg voor cliënten tot het begeleiden van cliënten die uitstromen naar zelfstandig wonen.

Inmiddels ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij Sterk in Zorg. Samen met het team van Sterk in Zorg willen we graag de lijnen helder uitzetten rondom de zorg van u of uw naaste.

Als coördinator zorg ga ik aan de slag met indictiestellingen, contact met gemeentes en zorgverzekeraars. Ook maak ik zorgplannen en zal ik de zorg monitoren. Zodat u de of uw naaste de juiste zorg ontvangt. Daarnaast behoud ik het contact met de cliënt en/of ouders om de zorg te evalueren. En graag denk ik mee om samen te bekijken wat de juiste zorg is, zodat u tevreden bent met de geleverde zorg.
Janneke