Home  /   PGB indicatie
 

Indicatiestelling PGB verpleging en verzorging

Bent u op zoek naar een indicatiestelling voor PGB verpleging en verzorging vanuit de Zorgverzekeringswet? Dan bent u hier op het juiste adres.
Binnen de zorgverzekeringswet is de (kinder-)verpleegkundige kwalificatieniveau 5 verantwoordelijk voor de indicatiestelling en het bepalen van de daaruit voortvloeiende noodzakelijke zorg.

PGB Indicatie voor Kinderen en Volwassenen

Wij stellen indicaties bij kinderen en volwassenen die actief bij ons in zorg zijn.
Wij stellen indicaties bij kinderen en volwassen die niet bij ons in zorg zijn. Wij hebben voldoende (kinder-) verpleegkundige capaciteiten voor het stellen van PGB-indicaties.
Wij stellen indicaties bij kinderen en volwassenen die geen structurele zorg ontvangen van Zorginstelling Sterk In Zorg.

Procedure:

Wij maken binnen twee weken een afspraak voor een huisbezoek. Wij komen dan bij u langs voor een intakegesprek. Hierbij stellen wij de zorgbehoefte vast en stellen wij een zorgplan op. Na de intake werken wij de zorgvraag uit door middel van een zorgplan en stellen wij de indicatie.
Wij streven er naar u binnen twee weken een conceptversie van het zorgplan toe te sturen, mocht deze akkoord zijn sturen wij u de definitieve versie toe.

Voorwaarde:

Zorginstelling Sterk In Zorg stelt alleen indicaties op basis van een getekende overeenkomst, waarin wordt vastgelegd wat er van Zorginstelling Sterk In Zorg, en van u als ouders wordt verwacht met betrekking tot de (her-)indicatie.

Vergoeding:

Wij hanteren de tarieven welke gesteld zijn door de zorgverzekeraar. Op welke vergoeding u aanspraak kunt maken hangt af van de door u gekozen polis. Wanneer u een vrije keuze polis heeft, zal 100% vergoed worden. Bij andere polissen, is het mogelijk dat er een eigen bijdrage uit voortkomt. ZIN/PGB combineren: Het is mogelijk om een deel van de zorg zelf te doen door middel van een PGB, wij bieden daarbij de mogelijkheid om een gedeelte van de zorg uit handen te geven door het inzetten van een (kinder-)verpleegkundige. De zorg welke ingezet wordt bij de cliënt zal in ZIN worden uitgevoerd. Neemt u gerust contact op zodat wij samen met u kunnen bespreken of wij voor u of voor uw kind iets kunnen betekenen in de indicatiestelling of in de ondersteuning van de zorg van u of van uw kind.

Kennismaking

Sterk In Zorg Kennismaking
Bij onze aanpak staat persoonlijke aandacht centraal. Goed en plezierig contact is hét vertrekpunt voor maximaal resultaat.

Stel direct je vraag

Bel ons
of stel je vraag via Whatsapp.